kerstversiering-over-ons

What a Wonderful Christmas

Wij, Marieke en Geert, zijn de eigenaren van What a Wonderful Christmas. We zijn getrouwd en allebei gék op kerst. Daarom was het voor ons niet meer dan logisch dan dat onze tweede webshop een kerstwebshop zou worden. In 2016 openden we What a Wonderful Christmas en inmiddels is het met 4 webshops (What a Wonderful Wedding, What a Wonderful Day & De Spelletjes Vrienden) een gezellige drukte in ons magazijn.

Het hele jaar door verzamelen wij de allermooiste kerstversiering volgens de laatste kersttrends, zodat jij in november en december (of zelfs al eerder, jij kerstfreak!) helemaal los kunt gaan. Onze kerstversiering komt uit de hele wereld: van Engeland tot Polen en van Amerika tot Frankrijk.

Dus… waar wacht je nog op? Droom lekker weg bij onze kerstornamenten, adventskalenders, kersttafel aankleding en andere kerstversiering! Kun je iets niet vinden of heb je een andere vraag? Neem even contact met ons op! We helpen je graag!

kerstversiering-geert-kuit

Geert

Eigenaar

Geert richtte – samen met Marieke – in 2016 What a Wonderful Christmas op. Hij viert kerst het liefste met familie, ons konijn (die uiteraard niet eindigt als Flappie) en een heleboel bordspelletjes.

Favoriete kerstliedje:
Love The Holidays – Old 97’s

marieke-kuit-van-woesik

Marieke

Eigenaar

Marieke is een écht kerstkindje (ze is geboren op tweede kerstdag!) en richtte in 2016 – samen met Geert – What a Wonderful Christmas op. Ze viert kerst het liefste met familie en te veel lekker eten.

Favoriete kerstliedje:
Step Into Christmas – Elton John

kerstversiering-vacature

Jij?

Kerstfreak

Ben jij gek op kerst en zou je het liefste elke dag bezig willen zijn met de leukste tijd van het jaar? Dan zoeken wij jou! Kijk bij onze vacatures om te zien of je aansluit bij wat wij zoeken.