kersttrends-2021

Wat zijn de kersttrends 2021?

Ben jij ook al aan het aftellen tot de mooiste tijd van het jaar? Dan ben je vast heel benieuwd naar de kersttrends van 2021! Ook dit jaar kun je weer helemaal los met de meest prachtige kerstversiering van o.a. Ginger Ray, want er zijn maar liefst 8 kersttrends vol sfeervolle kerstdecoratie. Van Scandinavische huisjes vol hout, groen en droogbloemen tot een huis vol bosdieren en bruintinten. En van het altijd populaire kerstrood en -groen tot een luxe kersttrend vol blauwtinten en gouden details.

Na een lastige tijd kunnen we nu met z’n allen uitkijken naar de gezellige feestdagen en ook dat zie je terug in de kersttrends 2021. Huiselijke sferen, vintage kerstversiering die ons nostalgisch maakt en kerstornamenten die draaien om gezelligheid, uitgebreid koken en samenzijn.

Dit zijn de 8 kersttrends van 2021!

kersttrend-2021-nordic-noel

Kersttrend 1: Nordic Noel

Groen is natuurlijk altijd een kersttrend, maar elk jaar is hij weer een tikje anders. Dit jaar wordt al het kerstgroen in de Nordic Noel kersttrend aangevuld met veel natuurlijke materialen, zoals hout. De kerstversiering heeft de kleuren wit, groen en goud. Ook droogbloemen spelen een grote rol bij de kersttrend van 2021. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pampas bloemen en kransen van droogbloemen. De kerstversiering van deze trend is rustig en stijlvol.

kersttrend-2021-deck-the-halls

Kersttrend 2: Deck the Halls

Natuurlijk is er ook een kersttrend die in het teken staat van de klassieke kerstkleuren rood en groen. In deze gekke tijden verlangen we allemaal erg naar nostalgie en traditie. Deze kersttrend van 2021 wordt aangevuld met feestelijke gouden kleuren. Het groen komt niet alleen als kleur terug, maar wordt ook veel gebruikt in takken en kerstkransen. Soms is simpel gewoon het allermooist.

kersttrend-2021-christmas-in-the-forest

Kersttrend 3: Christmas in the Forest

Deze kersttrend is perfect voor alle dieren- en natuurliefhebbers! Kom jij helemaal tot rust in het bos en wil je die heerlijke sfeer ook in huis hebben? Dan word je heel blij van deze kersttrend 2021. Christmas in de Forest draait om het bos en de bosdieren. De kleuren groen en bruin staan centraal. Denk hierbij aan vosjes, eekhoorns en hertjes als kerstornamenten. Gebruik veel natuurlijk groen en houten paddenstoelen als kerstversiering. Wij worden heel blij van deze prachtige kersttrend!

kersttrend-2021-navy-luxe

Kersttrend 4: Navy Luxe

Diepblauwe kleuren met gouden accenten: deze kersttrend staat bol van de luxe kerstversiering! De navy blauwe kleur geeft een heel winters gevoel en staat prachtig bij het kerstgroen en goud. De gouden accenten geven een feestelijke en chique touch aan de Navy Luxe kersttrend 2021. Ook de velvet stofjes zien we weer terug. Deze kersttrend is perfect voor iedereen houdt van ingetogen en stijlvolle kerstversiering en die traditionele kerstversiering al snel heftig en over the top vindt.

kersttrend-2021-merry-everything

Kersttrend 5: Merry Everything

Deze kersttrend 2021 draait helemaal om de gezelligheid van kerst. Alle kerstversiering is vrolijk. De rode en groene kleuren geven een nostalgisch gevoel en alle vintage kerstdecoratie brengt ons weer even terug naar vroeger. De Merry Everything kersttrend zal zeker in de smaak vallen bij kinderen. Vrolijke adventskalenders, schattige rendieren en enorme kerstbomen gemaakt van ballonnen. Het is bijna onmogelijk om niet vrolijk te worden van deze kersttrend!

kersttrend-2021-gold-christmas

Kersttrend 6: Gold & White Christmas

Deze kersttrend van 2021 heeft een Scandinavische vibe en draait om eenvoud. De kerstversiering is rustig en bevat veel lichte kleuren en strakke lijnen. De neutrale kleuren, zoals groen en goud, worden afgewisseld met natuurlijke materialen, zoals hout. Vind je deze kersttrend te strak? Dan kun je ‘m ook prima combineren met een andere kersttrend of met een extra kleur. De gouden kleur van deze kersttrend maakt je huis meteen super feestelijk en helemaal klaar voor kerst!

kersttrend-2021-tis-the-season-for-silver

Kersttrend 7: Tis the Season for Silver

Deze kersttrend staat helemaal in het teken van de kleur zilver. Deze koele kleur doet ons meteen aan kou en sneeuw denken. Maar de zilveren sparkle geeft ook direct een feestelijk gevoel! De zilveren kersttrend 2021 kun je perfect combineren met wit en blauwtinten voor een extra winters effect. Aan de nieuwe collectie werden takken kerstgroen en dennenappels toegevoegd. Dat zorgt ervoor dat je kerstversiering net wat minder koel wordt en het geeft een extra kerstgevoel.

kersttrend-2021-magical-pink

Kersttrend 8: Magical Pink

Ook dit jaar zien we in de kersttrends weer de liefste kleur van de Noordpool terug: roze! Met de Magical Pink kersttrend waan je je even in een magische plek. Deze collectie bestaat uit extreem zoete kerstversiering, zoals snoepige gingerbread huisjes en magische unicorns. Glitters? Geen probleem! Deze trend haalt alles uit de kast voor een romantische kerst. De roze kersttrend 2021 draait om de liefde en het samenzijn en dat is natuurlijk extra mooi na zo’n gekke tijd waarin we veel mensen hebben  moeten missen.