kersttrends-2018

Wat zijn dé kersttrends van 2018? Van welke kleuren gaat ons kersthart sneller kloppen? Welk thema kerstversiering mag echt niet ontbreken in huis? Het kerstseizoen gaat alweer bijna beginnen, de nieuwe kerstcollecties stromen bij ons binnen en stiekem is ons team er al helemaal klaar voor: kerst 2018! Natuurlijk zijn we ook dit jaar weer op zoek gegaan naar de leukste kerstversiering binnen de nieuwe kersttrends en daarom vertellen we jullie graag meer over de 5 leukste kersttrends van 2018!

kersttrends-2018-rustic-botanical

Kersttrend 1: Rustic & botanical green

Groen, groener, groenst! Wij kunnen geen genoeg krijgen van de rustic & botanical kersttrend, waarin het natuurlijk groen gecombineerd wordt met houten materialen. Deze kersttrend is vrij rustig, maar toch súper sfeervol! Vorig jaar was het al hip en we zijn heel blij dat er ook dit jaar weer prachtige nieuwe rustieke kerstversiering is bij gekomen. We geven het gewoon toe: dit is zeker onze favoriete kersttrend van 2018!

Shop de Rustic & Botanical green kersttrend

kersttrend-2018-christmas-night

Kersttrend 2: Christmas Night

Deze prachtige collectie is gebaseerd op een donkere, gezellige kerstavond met een kersttafel vol lekker eten, een sprankelende kerstboom en overal gezelligheid. De Christmas Night collectie bevat zowel gouden als zilveren kerstversiering én bij deze kersttrend zijn we niet vies van een beetje glitter. Ga jij voor de klassieke gouden kerstversiering? Of is de frisse zilveren kerstdecoratie uit deze kersttrend toch meer jouw ding?

Shop de Christmas Night kersttrend

kersttrend-2018-pastel-and-white

Kersttrend 3: Pastel & White

Dit jaar doet een nieuwe frisse kersttrend zijn intrede! De pastel & white kersttrend combineert sneeuw wit met zacht winters blauw en pastel roze. Deze zachte kleuren vormen een prachtig en sfeervol decor. Tja, de kans dat we een witte kerst krijgen lijkt ieder jaar weer klein, maar met deze kersttrend tover je je huis tóch om tot een winter wonderland. Ga je voor ‘koel’ pastelblauw of mix je het toch met wat warmere roze tinten?

Shop de Pastel & White kersttrend

kersttrend-2018-scandinavian-christmas

Kersttrend 4: Scandinavian Christmas

Ach, rood. Die kleur mag natuurlijk niet ontbreken in een kersttrend. Gelukkig is ook de combinatie van rood en wit weer helemaal hip! Deze kleurencombinatie zien we veel terug in Scandinavië en daarom hebben we een prachtige Scandinavian Christmas collectie ingeslagen. Het frisse wit steekt prachtig af bij het brandweer rood. Wij krijgen meteen een kerstig gevoel bij het zien van deze kerstversiering.

Shop de Scandinavian Christmas kersttrend

kersttrend-2018-traditional-christmas

Kersttrend 5: Traditional Christmas

Ook dit jaar blijft deze kersttrend helemaal hip: Traditional Christmas. Combineer klassiek kerstrood met groen, jute en krijt en je hebt het nostalgische kerstgevoel waar wij gek op zijn! Bij deze kersttrend denk je meteen terug aan vroeger, toen je kerst nog vierde bij je opa en oma en je ‘s avonds met rode wangetjes in bed lag omdat je zó’n leuke dag had gehad. Creëer het nostalgische gevoel van toen met onze traditionele kerstversiering.

Shop de Traditional Christmas kersttrend

Meer kersttrend inspiratie?

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer kerstinspiratie!