wie-ben-ik-kerst-spel
Kersttrends

TIP: ‘Wie ben ik?’ Kerst spel!

wie-ben-ik-kerst-spel

Spelen jullie ook altijd spelletjes met kerst? Dan is dit spel echt iets voor jou! Het populaire spelletje ‘Wie ben ik?’ is er nu namelijk in een speciale kerstvariant! Super leuk om te spelen met de hele familie! Het spel kost slechts €6,50 en is te spelen met 2 tot 8 spelers.

‘Wie ben ik?’ Kerst spel: €6,50

Bij ‘Wie ben ik’ is iedereen een bekend persoon, maar niemand weet van zichzelf wie hij of zij is. De naam van de persoon ‘staat’ op je voorhoofd, zodat de andere spelers het wél kunnen zien. Door gerichte vragen te stellen als ‘Ben ik een man?’, ‘Kom ik op tv?’ of ‘Ben ik boven de 50?’ kom je erachter wie je bent. Maar let op: je mag alleen vragen stellen, die met ‘ja’ en ‘nee’ te beantwoorden zijn! Spannend!

wie-ben-ik-kerst-spel

Wat zit er bij het spel?

Dit ‘Wie ben ik’ kerst spel bevat 8 papieren brillen met een kerstman in het midden en 25 dubbelzijdige kerstmuts-kaartjes met daarop namen van bekende mensen. Schuif een kerstmutsje in het voorhoofd van de kerstman en spelen maar! De kaartjes zijn dubbelzijdig, dus het spel bevat maar liefst 50 verschillende namen. Urenlang speelplezier dus!

Aantal spelers:
Voor 2-8 spelers

Je shopt het ‘Wie ben ik?’ Kerst spel hier!

Volg ons op BloglovinFacebook & Instagram voor meer kerstinspiratie!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.