kersttrends-2017
Kersttrends

Dé 5 kersttrends van 2017

kersttrends-2017

Dé kersttrends van 2017: trends waar we zó enthousiast van worden dat we ze héél graag met jullie delen! Want eindelijk is het weer tijd voor de mooiste periode van het jaar! De nieuwe kerstcollecties stromen binnen, de kerstbomen zijn bijna groot genoeg gegroeid en de echte kerstfreaks zijn al aan het aftellen! En dan is natuurlijk de grote vraag: welke kerstversiering gaan we dit jaar veel voorbij zien komen? Welke kerstdecoratie is onmisbaar tijdens kerst 2017? Kortom: wat zijn dé kersttrends van 2017?

De kersttrends van 2017 hebben veel overeenkomsten met de bruiloft trends van 2017 en dat vinden wij natuurlijk hélemaal niet erg, want die zijn práchtig! Er is dit jaar voor ieder wat wils, want er komen verschillende kleuren en stijlen terug en zelfs de traditionele kerst is weer helemaal hip! We lichten graag de allerleukste kersttrends voor jullie uit:

kersttrends-2017-red-gold

Kersttrend 1: Red & Gold

De combinatie van de kleuren rood met goud is echt een kersttrend van 2017! En geef nou toe: van deze kleuren combo krijg je toch meteen het kerstgevoel? Wij worden er in ieder geval héél blij van! Onze Red & Gold Christmas collectie bevat prachtige kerstversiering in de kleuren rood en goud. Versier je kersttafel met de mooiste kerstservetten, maak ‘m af met de schattigste rietjes met belletjes eraan en steel de show bij de photobooth met de leuke kerstbrillen.

Je shopt de Red & Gold kersttrend hier!

kersttrends-2017-rustic-botanical

Kersttrend 2: Rustic & Botanical

De botanische kersttrend is gelukkig ook over komen waaien vanuit de bruiloft trends. Want ai, ai, ai, wat is die kersttrend mooi! De trend wordt gecombineerd met rustic elementen en bevat stijlvolle en rustige kerstversiering van o.a. hout en jute. Dit is toch wel één van onze lievelings kersttrends, hoor! Versier je huiskamer bijvoorbeeld met de dennenboom guirlande, de houten rendierslinger en de houten kerstboom confetti. Op naar een prachtige, stijlvolle kerst 2017!

Je shopt de Rustic & Botanical kersttrend hier!

kersttrends-2017-industrial-metallic-gold

Kersttrend 3: Industrial Metallic Gold & Silver

Ook de industriële kersttrend kennen we vanuit de bruiloft trends. Een super toffe kersttrend voor mensen met een modern interieur! De strakke kerstdecoratie komt in de kleuren metallic gold & metallic silver. En die kleuren passen eigenlijk in ieder huishouden wel! Denk bijvoorbeeld aan de Merry Christmas slinger goud en de schattige plaatskaarthouders met gouden sterretjes. Ben je meer van de kleur zilver? Dan zijn de rendier servetten zilver en de labels Christmas Metallics echt wat voor jou!

Je shopt de kersttrend Metallic Gold hier en de kersttrend Metallic Silver hier!

kersttrends-2017-rose-gold

Kersttrend 4: Rose Gold

Roségoud is helemaal hot! En gelukkig trekken we die kleur dan ook kerstland binnen als kersttrend. Roségouden kerstversiering is namelijk prachtig! Het stijlvolle van goud, maar dan net even wat warmer. Je vindt deze kersttrend terug in bijvoorbeeld de plaatskaarthouders kerstbal roségoud, de kerstservetten roségoud en de houten glitter sterren slinger! Of combineer de roségouden kersttrend met bijvoorbeeld de Rustic & Botanical kersttrend. Dat staat prachtig!

Je shopt de roségouden kersttrend hier!

kersttrends-2017-traditional-christmas

Kersttrend 5: Traditional Christmas

Joehoe, de traditionele kerst is helemaal terug! Traditional Christmas is echt een kersttrend van 2017! Dus zelfs de kerstversiering van je oma is super hip! De traditionele kersttrend draait natuurlijk om de klassieke tinten rood en bijvoorbeeld de stof jute. Ook krijtbordjes passen perfect in deze kersttrend! Kortom: tijdens kerst 2017 is er echt voor ieder wat wils!

Je shopt de traditionele kersttrend hier!

Wat is jullie favoriete kersttrend van 2017?

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer kerstinspiratie!

Ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *