kersttrends-2016
Kersttrends

Kersttrends 2016

kersttrends-2016

Scandinavisch rood en wit 

Wat ons betreft de leukste kersttrend van 2016: Scandinavisch rood en wit! Nu zijn we sowieso al fan van Scandinavië (en de Scandinavische woontrends), maar van het rood-wit gaat ons kersthart écht sneller kloppen. Het straalt zoveel gezelligheid uit! Helemaal als je het combineert met een andere kersttrend: the Ugly Christmas Sweater! Vorig jaar zagen we ‘m al veel voorbij komen en gelukkig blijft hij! Dus nodig – net als wij – al je vrienden uit voor een Ugly Christmas Sweater Party!

kersttrends-2016

kersttrends-2016

Woodland feelings

Een heerlijk warme kersttrend: woodland feelings! Waan je lekker buiten met juten slingers in de bomen en houten details. Hè, gezellig! De kleuren groen en bruin passen goed bij deze kersttrend! Combineer ‘m met een andere kersttrend: it’s all about the details!

kersttrends-2016

kersttrends-2016

Glamorous Metallic

Metallic en Kerst gaan gewoon goed samen. Christmas Metallics zijn eigenlijk altijd wel een trend en dit jaar wordt daar een vleugje glamour aan toegevoegd. Wij zijn erg fan van de zilveren en gouden metallic collecties van onze shop. En wat dacht je van die lichtgevende XMAS letters? Super hip en té leuk!

kersttrends-2016

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.