kersttrend-metallics
Kersttrends

Kersttrend | Glamorous Metallic

kersttrends-2016

De 3 leukste kersttrends van 2016 zijn – wat ons betreft – Scandinavisch rood en wit, Woodland feelings en Glamorous Metallic. Maar hoe combineer je die nou in huis? Vandaag laten we je de leukste kerstdecoratie zien in Glamorous Metallic stijl!

Metallic en Kerst gaan erg goed samen! Ook wij zijn erg fan van zilver en goud en hebben daarom dit jaar twee (hippe!) metallic collecties toegevoegd: Christmas Metallics & Metallic Star.

kersttrend

Christmas Metallics

De Christmas Metallics collectie bevat hele mooie en chique gouden en zilveren producten. Ze hebben af en toe een glittertje, zonder ‘too much’ te worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stijlvolle en populaire rendier servetten? Of de leuke kraft en glitter slinger? De Christmas Metallics labels maken je kerstcadeautjes echt helemaal af! Want een kerstcadeautje kan tenslotte nooit teveel glitter bevatten!

Shop deze collectie!

kersttrend

Metallic Star

De Metallic Star collectie is super populair en wij snappen wel waarom! De producten zijn namelijk niet alleen heel mooi, maar ook nog eens heel hip! Gouden kerstdecoratie kan snel ouderwets ogen, maar dat is bij deze collectie zeker niet het geval! Daarnaast passen alle producten gewoon héél goed bij elkaar. Zie je jezelf al zitten aan de dinertafel, met die leuke Merry Christmas servetten en je naamkaartje op zo’n gave kerstbal met sterretjes? Wij wel, hoor!

Shop deze collectie!

Wat vind jij van deze kersttrend?

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer kerstinspiratie!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.