kersttrend-2018-traditional-kerst
Kersttrends

Kersttrend 2018: Traditional Christmas

kersttrend-2018-traditional-kerst

De traditionele kerst is eigenlijk nooit echt weg te denken. En dat vinden wij helemaal niet erg! Want deze kersttrend zorgt voor een heerlijk nostalgisch kerstgevoel en daar zijn wij gék op! Bij deze kersttrend denk je meteen terug aan vroeger, toen je kerst nog vierde bij je opa en oma en je ‘s avonds met rode wangetjes in bed lag, omdat je zó’n leuke dag had gehad! Combineer klassiek kerstrood met groen, jute en krijt en creëer het nostalgische gevoel van toen met onze traditionele kerstversiering.

kersttrend-2018-traditional-christmas

Kerstcadeaus inpakken

Geven jullie elkaar kerstcadeaus met kerst? Dan doe je vast altijd je best om ze zo mooi mogelijk in te pakken. Ben je niet zo’n inpakwonder? Dan hebben wij dé tip voor jou. Verpak je cadeau in onze prachtige houten My Christmas Eve box. De houten box is lekker duurzaam, want hij gaat jaren mee. Staat hij niet super schattig onder de kerstboom?

Ook hebben we een hele nieuwe collectie aan cadeautasjes uitgezocht. Zoals deze schattige kraftkleurige met kerstmannen en rendieren erop. Aan het tasje hangt een label waar je de naam van de ontvanger op kunt schrijven.

Product:
Houten box Christmas Eve
Cadeautas Santa & Reindeer Large

kersttrend-2018-traditional-christmas

kersttrend-2018-traditional-christmas

Kerst bordjes

De kerstman houdt van duidelijkheid. Daarom kun je maar beter je cadeauwensen noteren op ons houten All I want for Christmas krijtbord.

Verder zijn wij gek op houten bordjes als kerstdecoratie. Het rode bordje met de tekst Have yourself a Merry Little Christmas staat geweldig aan de muur of aan de deur. En heb jij al een Christmas Bucket list gemaakt? Dit bord maakt het je wel heel makkelijk. Hij staat vol met bucket list punten die je écht af moet strepen in het kerstseizoen. Alleen, samen of met de hele familie!

Product:
All I want for Christmas krijtbord
Merry Little Christmas bord rood
Christmas Bucket List houten bord

kersttrend-2018-traditional-christmas-naughty-nice

Naughty or Nice aftelkaart

He’s making a list, And checking it twice, Gonna find out, Who’s naughty and nice. Santa Claus is coming to town!

Deze leuke aftelkaart voor kerst slaat twee vliegen in één klap! Het is een super leuke manier om met kinderen af te tellen tot kerst én een extra stimulans voor de kinderen om zich goed te gedragen.

Bij de aftelkaart worden twee stickervellen geleverd: één met ‘naughty’ stickers en één met ‘nice’ stickers. Elke dag mag er een sticker geplakt worden! Is de kaart vol? Dan is het eindelijk kerst!

Product:
Naughty or Nice aftelkaart met stickers

kersttrend-2018-traditional-christmas-deurtje

Santa’s Workshop deurtje

Hoe leuk is het om een kerstdorp of kersthuis te maken met de kinderen? Dit schattige kerstdeurtje leidt iedereen naar de werkkamer van de kerstman. Zet ‘m tegen de plint of gebruik ‘m in een kersttafereeltje.

Deze details maken de kerstversiering in je huis helemaal af! Op het deurtje staat: ‘Santa’s Workshop, Elves only’.

Product:
Santa’s workshop deurtje

Bekijk al onze traditionele kerstversiering!

Volg ons op Facebook & Instagram voor heerlijke kerstplaatjes!

Ook leuk

One thought on “Kersttrend 2018: Traditional Christmas

  1. Wat een leuke items, vooral dat deurtje is mijn favoriet ????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *