Kersttrends

Kersttrend 2018: Scandinavian Christmas

kersttrend-2018-scandinavian-christmas-slider

Yes, ook Scandinavian Christmas blijft een kersttrend in 2018! Wij zijn fan van deze kersttrend, waarin de kleuren rood en wit volledig centraal staan. Het is een sfeervolle kersttrend, door de kleur rood, maar hij is toch vrij strak en modern. Precies zoals de inrichting in Scandinavische huizen dus. Perfect voor mensen die wel de gezellige sfeer willen, maar qua kerstversiering toch ook rustig en ingetogen willen zijn. Wij delen graag onze favoriete kerstdecoratie uit deze trend.

kersttrend-2018-scandinavian-christmas-2

kersttrend-2018-scandinavian-christmas

Kerstslingers

Uiteraard bevat de Scandinavian Christmas collectie kerstslingers. Want hoe leuk staat de Merry Christmas slinger boven de schouw? Vooral als je ‘m combineert met de bijpassende mega set  paper fans, het red & white slingertje en het vilten slingertje met hulst bladeren. Maar ook aan de muur is deze slinger een echte eyecatcher. Wil je het wat subtieler aanpakken? Dan zijn de red & white slinger en de vilten slinger met ‘joy’ wat voor jou!

Producten van de foto’s:
Merry Christmas slinger Scandinavian Christmas
Mega set paper fans Holiday Party
Vilten slinger Holly Beries
Slinger Red & White Scandinavian Christmas
Vilten slinger Joy Scandinavian Christmas

kersttrend-2018-scandinavian-christmas

Kersttafeldecoratie

Het kerstdiner is één van onze favoriete momenten van kerst! Heerlijk urenlang tafelen met familie of vrienden, terwijl we de lekkerste hapjes naar binnen schuiven. Om de kersttafel mooi aan te kleden, hebben wij super veel kersttafeldecoratie ingekocht. Zoals deze rode cupcake toppers met ‘joy’ erop. Fleur hiermee de cupcakes op of steek ze in andere kersthapjes. Ze zijn gemaakt van acryl, dus je kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Christmas Crackers zijn een leuke kersttraditie. Eerder vertelde we al in een blog waar de traditie van Christmas Crackers eigenlijk vandaan komt. Maar stiekem zijn ze natuurlijk alleen als tafeldecoratie al geweldig. Ook in de Scandinavian Christmas kersttrend zitten christmas crackers, namelijk deze leuke rood/witte met de tekst ‘Fa La La La La’ erop.

Producten van de foto’s:
Acryl cupcake toppers Joy
Christmas Crackers Scandinavian Christmas

kersttrend-2018-scandinavian-christmas

Kerst bordjes

Zelf zijn we gek op tekstbordjes met bijvoorbeeld een leuke quote. De cheesy bordjes laten we links liggen, maar zo’n gezellig Merry Little Christmas bord is zéér welkom in huis én in onze shop. Het straalt toch één en al gezelligheid uit? En ook het bucket list bord konden we niet laten liggen. Reken maar dat wij al die punten gaan afstrepen dit kerstseizoen!

Producten van de foto’s:
Merry Little Christmas bord
Christmas Bucket List bord

kersttrend-2018-scandinavian-christmas

Kerstcadeaus inpakken

Bij kerst horen natuurlijk kerstcadeautjes! Wij bouwen de spanning thuis graag op door de cadeautjes al ingepakt onder de kerstboom te leggen. De ander gaat dan zéker al proberen te raden wat erin zit! Uiteraard pakken we de cadeaus zo mooi mogelijk in. En hoe leuk zijn deze inpaksets dan? Bijvoorbeeld het red velvet lint of de inpakkit waar zelfs gouden belletjes bij zitten. Hoe cute!

Producten van de foto’s:
Lint Red Velvet
Inpakkit Red & Gold

kersttrend-2018-scandinavian-christmas

Honeycombs als kerstversiering

Ken je de good old honeycombs nog? Die zijn weer helemaal terug en ze doen het perfect als kerstversiering! De honeycombs rood & wit hang je als kerstdecoratie op, bijvoorbeeld aan de gordijnroede, aan de lamp of op een andere plek in huis. De kleine honeycombs zijn perfect als kerstornamenten in de kerstboom!

Producten van de foto’s:
Honeycombs rood & wit
Honeycomb kerstballen

Bekijk al onze Scandinavian Christmas kerstversiering!

Volg ons op Facebook & Instagram voor heerlijke kerstplaatjes!

Ook leuk

One thought on “Kersttrend 2018: Scandinavian Christmas

  1. Dit geeft meteen zo’n leuke sfeer, prachtig om te zien ????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.