kersttrend-2018-botanical-rustic
Kersttrends

Kersttrend 2018: Rustic & botanical

kersttrend-2018-botanical-rustic

Onze favoriete kersttrend van 2018 is zonder twijfel de rustieke en botanische kersttrend! Deze trend draait om de kleur groen en natuurlijke materialen zoals hout. Vorig jaar was deze kerstversiering al helemaal hip, maar nu kunnen we er écht niet meer omheen. In deze blog delen we graag inspiratie voor prachtige botanische kerstversiering. Pak er een kop warme chocolademelk bij en droom even weg bij de rustieke en botanische kerst.

kersttrend-2018-rustic-botanical (3)

kersttrend-2018-rustic-botanical (2)

kersttrend-2018-rustic-botanical

Tafeldecoratie

Tafeldecoratie is één van onze favoriete categorieën. Stiekem is het kerstdiner namelijk één van de hoogtepunten van kerst! Voor ons wel tenminste (Christmas calories don’t count…). Wij kunnen met kerst urenlang tafelen met familie, met een (vega) gourmet voor onze neus en rode wangetjes van plezier (en, toegegeven, omdat zo’n kersttrui in combinatie met de gourmet soms wel érg warm wordt!).

Wat worden we daarom blij van de prachtige botanische en rustieke kersttafeldecoratie! De schattige kerstboom plaatskaartjes zijn onze favoriet. En van kaarsjes kun je nooit genoeg hebben!

Producten van de foto’s:
Plaatskaarthouders kerstboom
Plaatskaartjes ‘Tree in a jar’
Juten tafelloper
Kaarsjes White Snowflake
Plaatskaartjes Gold Glitter Antler
Servetten Christmas Pudding roségoud

kersttrend-2018-botanical-rustickersttrend-2018-rustic-botanical

kersttrend-2018-botanical-rustic

Slingers

Dan de nieuwe slingers. Zoals jullie zien, wordt ook hier veel gebruik gemaakt van hout en jute, voor de natuurlijke look. Vooral de houten slingers vinden wij prachtig! Die hebben de perfecte rustieke uitstraling en passen perfect bij de botanical trend. Hout oogt rustig, maar staat toch super gezellig. Verkrijgbaar in een strakkere look, zoals de Merry Christmas slinger en de kerstboom slinger, maar ook de sierlijkere versie, zoals de rendierslinger.

Producten van de foto’s:
Juten slinger Santa stop here
Houten kerstboom slinger
Houten Merry Christmas slinger
Houten Rudolph slinger

kersttrend-2018-rustic-botanicalkersttrends-2018-rustic-botanical

Kersthangers

Verder is de collectie ook aangevuld met wat vernieuwende elementen, zoals de kerstlampjes in de vorm van sneeuwvlokjes. Super schattig en praktisch, want ze werken op batterijen (zo hoef je ze niet in de buurt van een stopcontact te gebruiken!). Perfect als kerstverlichting in bijvoorbeeld een kersttafereel op een dienblad. De sneeuwvlokken slinger staat leuk aan de muur, maar ook in de kerstboom.

En dan het topstuk van de collectie: de Christmas Wreath. Man, o man, wat zijn we daar verliefd op! Het is de perfecte combinatie van strak en rustiek, met een ijzeren ster en de houten ‘Merry Christmas’ letters. Hij is prachtig afgewerkt met botanical kerstversiering. Perfect voor aan de muur, boven de openhaard of natuurlijk aan de deur.

Producten van de foto’s:
Kerstlichtjes snowflake
Snow ball slinger
Christmas Wreath

Meer botanical kersttrend inspiratie?

Volg ons op Facebook & Instagram voor heerlijke kerstplaatjes!

Ook leuk

One thought on “Kersttrend 2018: Rustic & botanical

  1. Oh jaaaaa, van deze trend worden mijn zus ik helemaal happy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.