kersttrend-2018-pastel-white-kerstversiering
Kersttrends

Kersttrend 2018: Pastel & White kerstversiering

kersttrend-2018-pastel-white-kerstversiering

Dit jaar doet een nieuwe frisse kersttrend zijn intrede! De pastel & white kersttrend combineert sneeuw wit met zacht winters blauw en pastel roze. Deze zachte kleuren vormen een prachtig en sfeervol decor. Tja, de kans dat we een witte kerst krijgen lijkt ieder jaar weer klein, maar met deze kersttrend tover je je huis tóch om tot een winter wonderland. 

kersttrend-2018-kerstmokken

Kerstmokken

Wat is er fijner dan een kop warme chocolademelk (mét slagroom) drinken op een koude winterse avond? Wat ons betreft vrij weinig! Geef ons het hoekje van de bank, een twinkelende kerstboom en één van deze kerstmokken en wij zijn gelukkig. Want zeg nou zelf, hoé leuk zijn deze emaille kerstmokken? Perfecte voor een avondje op de bank. Baby it’s cold outside!

Producten:
Emaille kerstmok ‘I only do mornings’
Emaille kerstmok ‘Baby it’s cold outside’

kersttrend-2018-pastel-whitekersttrend-2018-pastel-white

Kerstslingers

Versier het huis of de kerstboom met deze leuke kerstslingers. De sneeuwbalslinger geeft een super winterse en zachte look aan jouw kerstboom. Maar je kunt ‘m ook perfect gebruiken als backdrop aan de muur. De zachte pompoms zorgen voor een echt winter wonderland gevoel!

Deze leuke kerstlampjes met sneeuwvlokjes design staan super leuk als kerstversiering in huis of in de kerstboom! Hang ze in de kerstboom, leg ze op tafel of wikkel ze om de trap. De lampjes werken op batterij. Ideaal, want dan hoef je ze niet bij een stopcontact te hangen!

Producten:
Snow ball slinger
Kerstlichtjes snowflake

kersttrend-2018-kerstverlichting

Kerstverlichting

Van kaarsjes kun je nooit genoeg hebben! Deze witte snowflake kaarsen halen sowieso gezelligheid in huis. Zelfs zonder ze aan te steken zijn deze kaarsen prachtige kerstversiering met hun glitters! De waxinelichthouders hebben een frosted effect, voor een echt wintergevoel. Leuk voor in de vensterbank of op tafel.

Producten:
Kaarsjes white snowflake
Waxinelichthouder Ribbed Frosted

kersttrend-2018-raamstickers

Kerst raamdecoratie

Of we nou een witte kerst krijgen of niet, je hebt sowieso een winters uitzicht met deze toffe kerst raamstickers op je ramen. Super leuk als kerstversiering en je buren hebben nog een leuk uitzicht ook.

Producten:
Raamsticker Let it snow
Raamsticker Christmas Tree

Bekijk al onze Pastel & White kerstversiering!

Volg ons op Facebook & Instagram voor heerlijke kerstplaatjes!

Ook leuk

One thought on “Kersttrend 2018: Pastel & White kerstversiering

  1. Die mokken en raamdecoratie zijn echt leuk zeg ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *