kersttrend-2018-christmas-night
Kersttrends

Kersttrend 2018: Christmas Night

kersttrend-2018-christmas-night

Een donkere, gezellige kerstavond met een kersttafel vol lekker eten, een sprankelende kerstboom en overal gezelligheid. Daar is deze kersttrend van 2018 op geïnspireerd. Onze Christmas Night collectie zit vol sfeervolle kerstversiering die je huis met kerst omtovert tot een waar kersttafereel! Ga je voor klassieke gouden kerstversiering? Of is de frisse zilveren kerstdecoratie toch meer jouw ding?

kersttrend-2018-christmas-night-plaatskaartjes

Plaatskaartjes

Het aankleden van de kersttafel vinden wij super leuk om te doen tijdens kerst. Plaatskaartjes zijn altijd heel populair en dat snappen wij helemaal. Het is toch handig om te bepalen wie waar gaat zitten aan de kersttafel. En daarbij staat het ook nog eens prachtig! Natuurlijk bevat de Christmas Night collectie weer allemaal nieuwe plaatskaartjes en plaatskaarthouders, zoals deze gouden wreaths en zilveren kerstballetjes.

Producten van de foto’s:
Plaatskaartjes Gold Wreath
Plaatskaarthouders kerstbal zilver
Plaatskaarthouders kerstbal goud

kersttrend-2018-waxinelichthouders

Waxinelichthouders

Geen kerst zonder kaarsjes natuurlijk! Wij zijn gek op kaarsjes en zetten het liefst het hele huis vol waxinelichthouders. Deze houders in de vorm van een sterretje hebben we in de kleuren goud en zilver. Perfect voor op tafel, in de vensterbank of op de kast.

Producten van de foto’s:
Waxinelichthouder Golden Star
Waxinelichthouder Silver Star

kersttrend-2018-adventskalenders

Adventskalenders

Kan jij niet wachten totdat het kerst is? Dan zijn onze nieuwe adventskalenders perfect voor jou. Je kunt ze zelf vullen met iets leuks of lekkers en we hebben ze in maar liefst 6 verschillende designs! De Christmas Night collectie bevat twee verschillende adventskalenders: één Scratch kalender en één met envelopjes.

Producten van de foto’s:
Adventskalender Gold Scratch
Adventskalender Envelope

kersttrend-2018-christmas-night-2

Slingers

Natuurlijk bevat de Christmas Night kersttrend 2018 ook prachtige slingers. De Merry Christmas slinger in goud of zilver glittert je tegemoet! En de populaire houten rendierslinger is er dit jaar ook in een gouden glitter en zilveren glitter variant.

Producten van de foto’s:
Merry Christmas slinger Silver Glitter
Merry Christmas slinger Gold Glitter
Houten rendier slinger Silver Glitter
Houten rendier slinger Gold Glitter

kersttrend-2018-christmas-night-tafeldecoratie

Tafeldecoratie

Deze super schattige rendieren met glitter geweien versieren alle (champagne) glazen tijdens jullie kerstdiner. Je kunt ze gemakkelijk op een glas schuiven. Perfect voor een extra touch of sparkle!

En de Merry Christmas confetti maakt de kersttafel helemaal af! Leg het als kerstversiering op tafel tijdens het kerstdiner of stop een paar stukjes confetti in een kerstcadeautje als extra verrassing tijdens het uitpakken!

Producten van de foto’s:
Glasdecoratie Glitter Reindeer
Merry Christmas Confetti Zilver
Merry Christmas Confetti Goud

Maar er is nog veel meer!
Check de hele kersttrend Christmas Night!

Volg ons op Facebook & Instagram voor heerlijke kerstplaatjes!

Ook leuk

One thought on “Kersttrend 2018: Christmas Night

  1. Wat zijn het toch prachtige ideeën. Vorig jaar maakte ik met onze tweeling van toen net 4 zelf naamkaartjes voor het kerstdiner ????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.