Kerst inspiratie, Kersttrends

Kersttrend 2017: Traditional Christmas

YES! De traditionele kerstversiering is weer helemaal terug! Je kunt dus met een gerust hart de kerstversiering die je misschien al enkele jaren niet gebruikt hebt van zolder halen, zolang er maar veel jute of rood in zit! Heb je nog geen kast vol traditionele kerstversiering? Geen paniek! Hieronder lichten we de mooiste producten voor je uit! 

Cake topper Merry Christmas

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze schattige ‘Merry Christmas’ cake topper? Die maakt je kersttaart helemaal af! Wedden dat je gasten deze taart tot de laatste kruimel opeten?

Rode rietjes met vlaggetjes

Maar ook voor de drankjes hebben we leuke decoratie. Een voorbeeld daarvan zijn deze hippe rode rietjes met vlaggetjes. Op de vlaggetjes staat ‘ho, ho, ho’ of ‘Be Merry’. Perfect voor tijdens het kerstdiner!

Juten zak ‘Santa’

Stop al jullie kerstcadeautjes in deze té leuke juten Santa Sack! Op de juten zak staat ‘Special Delivery’ en het adres van de kerstman.

Bij de zak zit ook een bruin touw en een label waar je de namen van gelukkigen op kunt schrijven. Super leuk met kinderen, maar stiekem ook veel te leuk als je geen kinderen hebt…

Wat vind jij van de ‘Traditional Christmas’ collectie?

Bekijk de ‘Traditional Christmas’ collectie.

Volg ons op BloglovinFacebook & Instagram voor meer kerstinspiratie!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.