kersttrend-2017-rustic-botanical
Kersttrends

Kersttrend 2017: Rustic & Botanical

kersttrend-2017-rustic-botanical

De botanische trend zie je overal terug: in woondecoratie, in bruiloft decoratie én in kerstdecoratie! Yes, botanische kerstversiering is één van dé kersttrends van 2017! Gelukkig maar, want wij vinden de botanische kersttrend práchtig!

Hij wordt gecombineerd met rustic elementen en bevat stijlvolle en rustige kerstversiering van o.a. hout en jute. Natuurlijk gecombineerd met groen, want dat staat centraal in de botanische trend! We vertellen je graag over de allerleukste kerstversiering in deze kersttrend!

kersttrend-2017-botanical-rustic-christmas

Dennenboom guirlande

Deze prachtige dennenboom guirlande brengt je huis in één keer in de kerstsfeer! Hang ‘m boven de openhaard, gebruik hem als tafelloper of hang ‘m om de trapleuning. Een echte eye-catcher in huis!

kersttrend-2017-botanical-rustic-christmas

Plaatskaartjes wreath

Hoe gaaf zijn deze wreath plaatskaartjes? Op de wreath zit een papieren kaartje waar je de naam op kunt schrijven. En natuurlijk hebben ze de groene trendkleur, die perfect bij de botanical trend past. Deze wreath plaatskaartjes staan super op tafel tijdens het kerstdiner!

kersttrend-2017-botanical-rustic-christmas

Servetten Christmas Tree’

Wij zijn gek op kerstservetten! Ze maken een kersttafel helemaal af. Deze rustic christmas servetten met shiny groene kerstboompjes passen perfect bij de rustic & botanical kersttrend!

kersttrend-2017-botanical-rustic-christmas

Houten rendier slinger

Natuurlijk mogen slingers niet ontbreken in je kerstversiering! Deze houten rendieren slinger is prachtig in zijn eenvoud! Hij past perfect bij de botanical trend, maar stiekem kan hij eigenlijk in elk huis wel hangen! Doordat hij gemaakt is van hout, sluit hij aan bij alle kerstkleuren. Prachtig!

kersttrend-2017-botanical-rustic-christmas

Houten confetti kerstbomen

Maak de kersttafel helemaal af met deze schattige houten confetti kerstboompjes! Het houten materiaal sluit weer perfect aan bij de rustic & botanical kersttrend, maar past ook heel mooi bij andere trends. Hout is tijdloos en kan altijd!

kersttrend-2017-botanical-rustic-christmas

Confetti ballonnen snowflake

Geef jij een kerstfeestje? Dan mogen onze confetti ballonnen snowflake niet ontbreken! Confetti ballonnen zijn namelijk super hip!

Vul ze met helium en een klein beetje lucht voor het beste effect. Als je de ballon statisch maakt (door ze even over stof heen te wrijven) gaat de confetti van binnen aan de zijkanten kleven (het effect wat je op de foto ziet).

Wat vind jij van de Rustic & Botanical kersttrend?
Volg ons op BloglovinFacebook & Instagram voor meer kerstinspiratie!

 

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.