kersttrend-2017-red-gold
Kersttrends

Kersttrend 2017: Red & Gold

kersttrend-2017-red-gold

Als je aan kerstkleuren denkt, denk je meteen aan rood en goud. De kersttrend Red & Gold is daarom misschien wel de meest ‘kerstige’ kersttrend van 2017! In onze hippe Red & Gold collectie worden de kleuren rood & goud gecombineerd voor een super feestelijke en shiny kerst! Wij zijn fan! En we laten je heel graag de allerleukste kerstversiering uit deze collectie zien, zodat jij ook fan wordt!

kersttrend-2017-red-gold

Rietjes met belletjes

Wij zijn helemaal verliefd op deze té schattige rietjes! De rood/wit gestreepte rietjes met schattige rode strikjes en gouden belletjes maken je kersttafel helemaal af. Wat is jouw favoriete kerstdrankje?

kersttrend-2017-red-gold

Servetten Merry & Bright

Deze Merry & Bright servetten zijn echte eyecatchers op je kersttafel! De goudfolie letters knallen heerlijk van de rode servetten af. Want met kerst mag alles geoorloofd lekker shiny zijn, toch? 😉

kersttrend-2017-red-gold

Glasdecoratie Candy Cane

Bij kerstversiering gaat het natuurlijk allemaal om de details! Fleur de glazen tijdens het kerstdiner op met deze leuke glasdecoratie in de vorm van een candy cane. Of serveer de glazen met zo’n leuke candy cane tijdens je kerstfeestje!

kersttrend-2017-red-gold

Kerstkaarten waslijn

Stuur jij nog kerstkaarten? Super leuk! Hang al de kerstkaarten die je zelf krijgt op aan deze té leuke kerstkaarten waslijn! Hang de waslijn aan de muur of boven het raam en gebruik je kerstkaarten als kerstdecoratie.! De waslijn wordt geleverd met 30 schattige mini knijpertjes waarmee je de kerstkaarten op kunt hangen.

kersttrend-2017-red-gold

Servetten ‘Red & Gold’

Houd je de rest van je kersttafel rustig? Dan is het tijd om uit te pakken met een knaller! Zoals deze Red & Gold kerst servetten!

kersttrend-2017-red-gold

Photobooth brillen

Maak de meest hilarische foto’s met deze kerst photobooth brillen! Ze hebben een gouden kleur en komen in twee verschillende designs: Ho ho ho Cheers! Dit jaar dus géén saaie kerst familiefoto!

kersttrend-2017-red-gold

Plaktattoos Christmas

Hoe gaaf zijn deze (tijdelijke) plaktattoos? Super leuk voor je kinderen, neefjes en nichtjes, maar óók heel leuk voor je vrienden op dat ene leuke kerstfeestje!

De plaktattoos zijn gemakkelijk op te plakken en weer te verwijderen. In elk pak zitten 16 tattoos in 6 verschillende designs: Santa’s Little HelperTeam ElfTeam SantaSanta I’ve been a good boySanta I’ve been a good girl en Ho ho ho!

Wat vind jij van de Red & Gold kersttrend?
Volg ons op BloglovinFacebook & Instagram voor meer kerstinspiratie!

 

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.