Kersttrends

Kersttrend 2017: Metallic Gold

Gelukkig was het voor onze leveranciers duidelijk: kerst en de kleur goud gaan héél goed samen! Het resultaat? Deze hippe ‘Metallic Gold’ kerstcollectie, vol met producten om de gezelligste tijd van het jaar nóg leuker te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gave gouden backdrop? Of een gouden ‘Merry Christmas’ slinger die in elke huiskamer een eyecatcher is? De mooiste producten lichten we hieronder voor jullie uit.

Backdrop ‘Gold Foil’

Op zoek naar een foto die je Instagram timeline een boost geeft? Of zoek je gewoon een gave eyecatcher voor in huis? Deze backdrop is het antwoord op jullie vragen! Nog niet overtuigd? De backdrop kost maar €5,95 en misstaat ook zéker niet tijdens Oud en Nieuw!

Slinger Merry Christmas ‘Metallic Gold’

Versier je huis met deze leuke Merry Christmas slinger. Hij is gemaakt van glimmend goudfolie materiaal, voor een heerlijk shiny kersteffect! Perfect voor aan de muur of als centrepiece op jouw kerstfeestje!

Confetti ballonnen ‘Gold Star’

Deze doorzichtige ballonnen gevuld met gouden sterretjes confetti zijn helemaal hip! Super leuk voor in huis en onmisbaar op je kerstfeestje! Vul ze met helium en een klein beetje lucht voor het beste effect.

Plaatskaarthouders kerstbal

Hoe tof zijn deze mini kerstballen die dienen als plaatskaartjes bij het kerstdiner? Het zijn doorzichtige kerstballen met daarin kleine gouden sterretjes. De kerstballen hebben een klein deukje aan de onderkant, zodat je ze makkelijk op tafel kunt zetten. Tussen de twee rondjes aan de bovenkant kun je een kaartje steken. Echte eyecatchers op de kersttafel! Of hang er een touwtje aan en hang ze in de boom!

Papieren bordjes & bekertjes

Naar het kerstdiner wordt al maanden uitgekeken, maar naar de daaropvolgende kerstafwas meestal niet. Gelukkig is er een oplossing: papieren bordjes en bekertjes! En nee, niet die eentonige variant uit de plaatselijke super die de mooiheid van de kersttafel naar beneden haalt. Neem dan deze hippe bordjes en bekertjes met gouden sterretjes. Dat zorgt toch voor een instant kerstgevoel?

Je shopt de complete collectie hier.

Wat vind jij van de ‘Metallic Gold’ collectie?

Volg ons op BloglovinFacebook & Instagram voor meer kerstinspiratie!

Ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *