Kersttrends

Kersttrend 2017: Black & White Christmas

Sommige kersttrends zijn helemaal anders dan wat traditioneel is. De Black & White collectie is daar een voorbeeld van. In deze trend vind je geen klassieke kerstkleuren zoals goud en rood, maar de hippe combinatie van zwart en wit. De combinatie zwart-wit is in interieurland al een tijdje helemaal hip, dus een kerstcollectie die daarbij aansluit, mocht natuurlijk niet ontbreken! We lichten hieronder de mooiste producten voor je uit!

Labels kerstballen ‘Black & White’

In deze collectie vind je lekker veel labels om je cadeaus mee te personaliseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze super hippe Black & White labels in de vorm van een kerstbal? Wedden dat je cadeau dan sowieso in de smaak zal vallen?!

DIY slinger ‘Christmas Time’

Met deze hippe DIY slinger breng je meteen de kerstsfeer in huis! Hij is gemaakt van papier. In de verpakking vind je alle letters en leuk touw. De slinger is super makkelijk zelf in elkaar te zetten!

Decoratieletters ‘Christmas Time’ zwart

Versier de dinertafel met deze prachtige ‘christmas time’ decoratieletters! Ze zijn gemaakt van papier en maken de kersttafel helemaal af. Hiermee zal je kerstdiner zeker in de smaak vallen!

Je shopt de complete ‘Black & White’ collectie hier.

Wat vind jij van de ‘Black & White’ collectie?

Volg ons op BloglovinFacebook & Instagram voor meer kerstinspiratie!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.