Christmaholics-favorieten
Kersttrends

De ‘Christmaholics favorieten’ collectie!

Christmaholics-favorieten

Als je ook maar een béétje into Kerst bent, ken je haar: Saskia de Laat, oftewel, Christmaholic. Saskia runt de grootste kerstblog van Nederland en België. Op Christmaholic.nl vind je nu dagelijks artikelen over o.a. kerstversiering, recepten en DIY’s. En het allerleukste: Saskia’s lievelingswebshop is… What a Wonderful Christmas! Daarom presenteren wij met trots: de ‘Christmaholics favorieten’ collectie.

Maar voordat we je dé collectie showen, vragen we Saskia eerst nog even de hemd van het lijf over ons favoriete gespreksonderwerp: kerst.

“Saskia, we hebben samen al uren gekletst over kerst, maar wat vind je zelf nou het allerleukste aan kerst?”

“Wauw, wat een vraag! Het is echt onmogelijk om daaruit te kiezen. Het is de combinatie van dingen. Alles komt gewoon samen in december. De lichtjes, de cadeautjes, het lekkere eten, de gezelligheid. Iedereen heeft mooie kleding aan. Alles is mooi versierd. Ik vind álles leuk!”

Christmaholics-favorieten

“Wat is jouw favoriete kersttrend van 2017?”

“De botanische trend. Met veel groen, groen en nog meer groen. In die trend vind je veel producten uit de natuur, bijvoorbeeld hout. Jullie hebben ook veel producten die daar perfect bij aansluiten. Ja, dit is wel echt dé trend van 2017!”

“Welk kerstthema vinden we dit jaar in jouw huis?”

“Botanisch! Ik vind het zelf super mooi. Ik heb heel veel spullen gekocht (ook bij jullie) die ik ga gebruiken voor in de boom. Het is een rustige, maar wel heel feestelijke trend. Prachtig!

Door mijn blog kom ik trouwens zelf pas heel laat toe aan het inrichten van mijn eigen huis. Pas halverwege december is mijn huis helemaal in kerstsfeer. Daarvoor ben ik vooral bezig met de blog en het inspireren van mijn lezers. Maar ik ben het hele jaar door bezig met kerst, dus ik kom niks tekort, hoor!”

Christmaholics-favorieten

Foto: Christmaholic

“Welke kerstversiering mag écht niet in een huis ontbreken dit jaar?”

“Ik merk dat we steeds meer iedere ruimte in huis gaan versieren. Er is dus niet zozeer één decoratiestuk dat niet mag ontbreken. Maar mijn tip: voer kerst ook op andere plekken in huis door. Dus niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer, het toilet en de gang. Het liefst in hetzelfde thema, zodat het een mooi geheel wordt.”

Christmaholics-favorieten

“Jij deelt op social media regelmatig kerst dilemma’s met je lezers. Je raadt het al: dit keer ben je zelf aan de beurt!”

“Aaaah, spannend!”

 1. Nooit meer kerstliedjes draaien of nooit meer je kerstboom optuigen?
  Nooit meer je kerstboom optuigen. Ik kan écht niet zonder kerstliedjes! Het is zo’n groot deel van de beleving. Kerstdecoratie kan op nog veel meer plekken in huis komen te staan. En met alleen lichtjes is je kerstboom ook heel mooi.
 2. Kerstkaarten versturen of kerstcadeautjes geven?
  Kerstcadeautjes geven, absoluut. Dat vind ik echt één van de leukste dingen om te doen. Kerstavond vier ik met mijn man. Dan kijken we traditioneel de ‘All you need is love’ kerstspecial en in elke reclame geven we elkaar een cadeautje. Super leuk!
 3. Kerstdiner of kerstkoekjes?
  Ik ben geen zoetekauw, dus ik kies voor het kerstdiner. Ik vind niks leuker dan een uitgebreid kerstdiner koken en opeten.
 4. Kerstshows bezoeken of over een kerstmarkt struinen?
  Kerstshows bezoeken! Dat is zoveel leuker qua inspiratie. En je kunt er veel mooiere dingen kopen. Een markt is leuk voor de sfeer, de lampjes en de gezelligheid, maar ze verkopen er toch meestal vooral troep 😉
 5. Kerstlichtjes of kerstversiering?
  Wat een rot vraag, haha! Ik vind dat echt een hele moeilijke keuze. Ik ga toch voor de kerstlichtjes, want zonder lichtjes geen kerst.

christmaholics-favorieten

De Christmaholics favorieten collectie

En dan is het nu tijd om de ‘Christmaholics favorieten’ collectie aan jullie te laten zien! Saskia heeft gekozen voor producten die perfect aansluiten bij de kersttrends van 2017. In de collectie vind je veel kerstversiering die past bij de botanische trend (groen!). Daarnaast zijn ook veel producten uit de Red & Gold collectie favoriet.

Saskia: “Ik vond het super moeilijk om een keuze te maken. Eigenlijk vind ik alles uit jullie shop mooi! Maar ik moést natuurlijk kiezen. Dat zijn deze 21 producten geworden. Christmaholics favorieten.”

Je vindt de ‘Christmaholic favorieten’ collectie hier!

Volg ons op BloglovinFacebook & Instagram voor meer kerstinspiratie

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.