Kerst inspiratie

De leukste kerstliedjes

Christmaholics-favorietenKerstliedjes zijn vaak onderwerp van discussie: zijn ze kwalitatief goed of allemaal hetzelfde? Wat ons betreft zijn niet álle kerstliedjes goed, maar zorgen ze wel voor een onmiskenbaar kerstgevoel. Daarom staan hier in oktober de kerstliedjes al aan én hebben we een speciale afspeellijst met de aller, áller, ALLERleukste kerstliedjes. Vandaag delen we die met jullie!

Heb je bijvoorbeeld inspiratie nodig tijdens het inpakken van de kerstcadeaus of bij het dekken van de kersttafel? Het perfecte kerstnummer kan er voor zorgen dat je helemaal in de goede stemming komt! In de bovenstaande afspeellijst hebben we klassiekers als ‘Santa Claus is coming to town’ en ‘Let it snow’ gecombineerd met nieuwe kerstliedjes als ‘You make it feel like Christmas’ van Gwen Stefani. Wedden dat je direct inspiratie krijgt voor je kerstversiering?

Wil je trouwens een iets mindere kerstfreak overtuigen van het feit dat kerstliedjes écht nodig zijn voor jouw kerstgevoel? Dan kun je het beste niet aankomen met de algemeen bekende klassiekers, maar beter wél met wat onbekende kerstpareltjes zoals ‘You put the X in X-mas’ en natuurlijk ‘Fairytale of New York’ van The Pogues. Wedden dat hij/zij dan meteen om is? Je vindt al deze super leuke kerstliedjes in de onderstaande afspeellijst. En heb je nog een nummer dat écht niet mag ontbreken in de lijst? Laat het ons dan weten, dan voegen wij hem zo snel mogelijk toe!

Wat is jouw favoriete kerstliedje?

Volg ons op BloglovinFacebook & Instagram voor meer kerstinspiratie!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.