kerstactiviteiten-voor-kinderen
Kerst inspiratie

De 5 leukste kerstactiviteiten met kinderen

kerstactiviteiten-voor-kinderen

Op zoek naar leuke activiteiten om te ondernemen met de kinderen tijdens de kerstperiode? Wij lichten er vandaag 5 voor je uit. Van samen nepsneeuw maken tot het knutselen van een kersthuisje voor de kerstman en zijn elfjes. Dit zijn de 5 leukste kerstactiviteiten voor kids!

kerstversiering-nepsneeuw-maken

Nepsneeuw maken

All we want for Christmas is… snow! En die sneeuw wil nog weleens ontbreken in Nederland. Maak daarom zelf je eigen nepsneeuw met deze magische sneeuw!

Zelf sneeuw maken is super leuk om te doen met kinderen. Voeg een beetje water toe aan het magische sneeuwpoeder en kijk hoe het groeit. Tja, als we geen echte sneeuw kunnen verwachten, maken we zelf maar een winter wonderland!

Product:
Nepsneeuw Novelty Christmas

kerstversiering-kersthuisjes-maken

kerstversiering-kersthuisje

Kersthuisjes maken

Maak samen met de kinderen huisjes voor de elfjes en de kerstman. Met onze muurstickers maak je heel makkelijk het elfenhuisje op bijvoorbeeld je muur of plint.

Het huisje van de kerstman maak je met ons geweldige Santa’s workshop deurtje. Hoe schattig is die? Maak het geheel af met nepsneeuw.

Producten:
Muurstickers Elf
Santa’s workshop deurtje

kerstversiering-adventskalender

Adventskalender

Aftellen naar kerst wordt nog leuker met deze mega adventskalender. Voor kinderen is niets leuker dan een verrassing krijgen. Vul deze adventskalender daarom met kleine speelgoedjes of wat lekkers. Wedden dat de kinderen iedere dag staan te trappelen van ongeduld om weer een vakje open te maken?

Product:
Mega adventskalender box

kerstversiering-kerst-spelletjes

Kerstspelletjes spelen

Kerst is hét moment om gezellig met de familie een spelletje te doen. Hoe leuk is het dan om ook met het spel helemaal in het thema te blijven?

Dit hilarische Turkey Tosser spel is daar uitermate geschikt voor! Het is de bedoeling om de hoepels om de poten van kalkoen te werpen. Lachbuien gegarandeerd!

Producten van de foto’s:
Turkey Tosser Game

kerstversiering-photobooth-props

Grappige foto’s maken met photobooth props

Maak de meest hilarische foto’s met onze kerst photobooth props. Deze leuke brilletjes staan al jullie gasten super leuk en ze staan éxtra grappig op alle foto’s. Challenge: maak de jaarlijkse familiefoto eens wat leuker door met z’n allen op de foto te gaan met de props!

Producten van de foto’s:
Kerst photobooth props glasses

Check de hele collectie van Novelty Christmas!

Volg ons op Facebook & Instagram voor heerlijke kerstplaatjes!

Ook leuk

One thought on “De 5 leukste kerstactiviteiten met kinderen

  1. Ooooooh ik word echt zo ontzettend enthousiast hiervan. Onze tweeling is net zo dol op kerst als ik dus ik ga jullie in de gaten houden ???? zelf gaan we ook weer leuke diy’s plaatsen en hebben er al een aantal van vorig jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.