kerst-spelletjes
Kerst inspiratie

De leukste kerst spelletjes!

kerst-spelletjes

Spelen jullie ook altijd kerst spelletjes met kerst? Het is bij velen een traditie: met kerst de hele middag leuke kerst spelletjes doen en daarna heerlijk met z’n allen eten. Kerst is niet voor niets de gezelligste tijd van het jaar! Deze kerst spelletjes zijn super leuk om te spelen met de hele familie. 

kerst-spelletjes

Kerst spelletjes: Wie ben ik?

Wie ben ik, wie ben ik? Wie kent het bekende spelletje niet? Het klassieke Wie ben ik spel is nu omgetoverd tot kerst spelletje! In de doos zitten brilletjes met een kerstman erop en 25 dubbelzijdige naamkaartjes met daarop 50 verschillende namen.

Iedere speler krijgt een kaartje in zijn bril, waarop de naam staat van een bekende persoon. Iedereen – behalve hijzelf – kan dus zien welke naam erop staat. Tijdens het kerst spelletje gaat iedereen proberen uit te zoeken welke naam er op zijn of haar kaartje staat. Dé vraag der vragen (Wie ben ik?) is natuurlijk verboden. Maar met vragen als ‘ben ik een man of een vrouw’ of ‘werk ik op tv’ kun je achterhalen wie je bent!

Dit kerst spelletje is te spelen voor 2 – 8 spelers.

Inhoud:
– 8 brillen
– 25 dubbelzijdige naamkaartjes (50 namen)

Product:
Wie ben ik? Kerst spelletje

kerst-spelletjes

Kerst spelletjes: Turkey Tosser

Tijdens het spelen van dit kerst spelletje wordt er gegarandeerd veel gelachen! Het is de bedoeling dat één iemand de kalkoenhoed op zijn hoofd zet. De andere spelers moeten proberen de hoepels om de poten van de kalkoen te werpen. Degene die de meeste hoepels om de poten heeft geworpen, wint!

Inhoud:
– 2 kalkoenen
– 8 hoepels

Product:
Turkey Tosser kerst spelletje

kerst-spelletjes kerst-spelletjes

Kerst spelletjes competitie

Wij spelen elk jaar met familie een kerst spelletjes competitie. Er wordt zelfs om twee bekers gespeeld! De ‘kleine’ beker (ter grootte van je hoofd!) is voor de winnaar van alle kerst spelletjes bij elkaar. En de grote verliezer gaat naar huis met een réuze beker (die zo groot is dat hij zelfs op de zolder nog in de weg staat). Je gaat dus écht wel je best doen om niet met die enorme beker naar huis te hoeven!

Na alle kerst spelletjes maken we dé jaarlijkse familiefoto. Compleet in foute kersttruien en met leuke kerst photobooth props.

Bekijk al onze kerst spelletjes!

Volg ons op Facebook & Instagram voor heerlijke kerstplaatjes!

Ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *