kerstversiering-kerst-raamdecoratie (2)
Kerst inspiratie

De leukste kerststickers voor op het raam!

kerstversiering-kerst-raamdecoratie (2)

Tekende jouw moeder vroeger ook altijd een leuk kersttafereeltje op het raam met een krijtstift? Dat is natuurlijk nog steeds super leuk om te doen, maar als je niet zo’n vaste hand hebt of geen tijd hebt om een hele tekening te maken, is er een leuk alternatief. Onze raamstickers plak je in mum van tijd op het raam! Zo heb je toch gezellige kerst raamdecoratie, zonder dat het veel moeite kost. (En zeg nou zelf, zo mooi en strak tekenen als deze stickers lukt bijna niemand, toch?)

kerstversiering-kerst-raamdecoratie

Kerst raamdecoratie Snowflake

We beginnen met een simpele raamsticker: de snowflakes. Een witte kerst willen we allemaal, maar laten we het maar meteen eerlijk toegeven: 99 van de 100 keer krijgen we die niet in Nederland. Met deze stickers zie je altijd sneeuw dwarrelen als je naar buiten kijkt. Wat wil een kerstfreak nog meer?

Product:
Kerst raamsticker snowflake

kerstversiering-kerst-raamdecoratie (1)

Kerst raamdecoratie Let it snow & Christmas Tree

Deze leuke kerststicker met ‘Let it snow’ erop doet ons meteen aan het gezellige kerstliedje denken. De sticker bevat drie regels tekst en een heleboel sneeuwvlokken. Als de hint aan moeder natuur dán nog niet duidelijk is…

Driving home for Christmas… Dit is misschien wel het ultieme kerstplaatje. Een autootje met een kerstboom op het dak, die door de bossen heen rijdt. Terwijl het sneeuwt natuurlijk! Stiekem is dat zo’n beetje de ultieme kerstdroom. Zelf een kerstboom uit het bos zoeken, terwijl je met je sneeuwlaarzen meters diep de grond in zakt. Zie je het voor je? Wij wel, hoor! Maar ja, tot die tijd doen we het maar met deze raamsticker en een (nep) kerstboom in huis.

Product:
Kerst raamsticker Let it snow
Kerst raamsticker Christmas Tree

kerstversiering-kerst-raamdecoratie (2)

Kerst raamdecoratie Santa, please stop here!

Heb je kinderen of ben je zelf stiekem ook super excited over kerstavond en kerstcadeautjes? Dan mag deze kerst raamsticker niet ontbreken op jouw raam. Met deze ‘Santa, please stop here!’ sticker weet je in ieder geval zeker dat de kerstman niet per ongeluk jouw huis overslaat dit jaar. Wij hopen op een kerstavond met een heleboel kerstcadeautjes onder de kerstboom!

Product:
Kerst raamsticker Santa Stop Here

kerstversiering-kerst-raamdecoratie (1)

Bekijk al onze kerst raamdecoratie!

Volg ons op Facebook & Instagram voor heerlijke kerstplaatjes!

Ook leuk

One thought on “De leukste kerststickers voor op het raam!

  1. Ik ben dol op raamstickers maar deze zijn echt heel leuk en lekker subtiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *