adventskalender-hond
Kerst inspiratie

Kerstcadeaus voor je hond en kat!

adventskalender-hond

Vergeet je trouwe viervoeter niet te verwennen met kerst! Speciaal voor alle honden en katten hebben wij ook een boel leuke kerstcadeaus voor huisdieren in ons assortiment. Laat je hond of kat aftellen naar de mooiste tijd van het jaar met de adventskalender voor honden en katten. En geef ze met kerst zelf een leuk piepbeest in een kerstdesign of een kerstsok vol kattenspeeltjes!

adventskalender-hond

Adventskalender hond

Is jouw hond ook gek op hondenkoekjes? (Ha, wie houden we voor de gek? Welke hond is daar niet gek op?!) Verwen je trouwe viervoeter daarom elke dag met een heerlijk hondenkoekje uit onze adventskalender voor honden! Wedden dat hij aftellen naar kerst dan net zo leuk vindt als jij? 😉

In de adventskalender voor honden zitten 24 kleine botjes voor de dagen voor kerst en één verrassing met kalkoensmaak voor kerst zelf!

Product:
Adventskalender hond

adventskalender-hond

Kerst piepspeelgoed honden

Ons honden piepspeelgoed is super populair! En dat snappen wij heel goed, want honden zijn er gek op. Daarom is ons honden piepspeelgoed in kerstthema perfect als kerstcadeautje voor jouw hond. We hebben ze in drie designs: een kerstman, een rendier en een sneeuwpop. Rent jouw hond graag achter zijn speelgoed aan? We hebben ook twee designs piepspeelgoed met een touw eraan: een sneeuwpop en een rendier.

Producten:
Honden piepspeelgoed kerstman
Honden piepspeelgoed rendier
Honden piepspeelgoed sneeuwpop
Honden piepspeelgoed rendier met touw

adventskalender-hond

Kerstsok met kattenspeeltjes

Maar natuurlijk vergeten we ook de katten niet! We hebben twee designs kerstsokken in ons assortiment, ieder gevuld met 6 verschillende kattenspeeltjes. In de kerstsok vind je onder andere balletjes, een knisperend speeltje en een kattenspeeltje met catnip erin. Die laatste is natuurlijk onweerstaanbaar voor iedere kat!

Producten:
Kerstsok met kattenspeeltjes regenboog
Kerstsok met kattenspeeltjes kerstboom

Bekijk al onze kerstcadeaus voor huisdieren!

Volg ons op Facebook & Instagram voor heerlijke kerstplaatjes!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.