kerstversiering-mooiste-kersttafel
Kerst DIY, Kersttrends

Zo maak je de mooiste kersttafel!

Het kerstdiner is natuurlijk belangrijk, maar de aankleding van de kersttafel is minstens net zo belangrijk. Ben je namelijk door de haast even de kalkoen uit het oog verloren? Of ben je het zout vergeten in de kerstkransjes? Met een mooie kersttafel kun je die kleine bereidingsfoutjes snel doen vergeten. Daarom hebben we hieronder voor jullie een eenvoudig stappenplan gemaakt, zodat iedereen in no time een prachtige kersttafel kan samenstellen!

1. De basis: begin met een loper of tafelkleed

Je kunt als beste beginnen met een tafelloper of tafelkleed. Op die manier heb je de basis van je kersttafel staan en kun je je overige decoratie qua kleur en sfeer daarop aan laten sluiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze tafelloper ‘Christmas Village‘? Die past perfect bij de overige producten uit het ‘Christmas Village’ thema en is een perfecte basis voor je kersttafel.

Bekijk al onze tafellopers hier!

2. Het servies: ga je voor papier of aardewerk?

Papier of aardewerk? Beiden hebben zo hun voordelen. Met papieren bordjes en bekertjes sta ja je na het kerstdiner niet nog uren (met een volle buik) de afwas te doen, maar helaas gaat het wel maar één kerst mee. Aardewerk kan jaren mee en is ook een mooie aanvulling voor je servieskast!

Gelukkig hebben we allebei in onze shop! We verkopen de mooiste papieren bordjes en bekertjes, maar ook kwalitatief hoogstaande (en práchtige!) aardewerk borden en bekers. De keuze is aan jou! 

3. Tafelschikking: wie zit waar?

Als je een grote groep mensen ontvangt, is het handig om na te denken over de tafelschikking. Daarbij staan plaatskaartjes héél mooi op tafel! In onze shop vind je heel veel verschillende artikelen die je helpen bij het aangeven van de tafelschikking, zodat het niet ten koste gaat van je zorgvuldig gestylde kersttafel!

Bekijk al onze plaatskaartjes hier!

kersttrend-2017-roségoud

4. Kleine decoratie: de finishing touch!

Als laatste kun je kijken naar kleine producten, om je kersttafel helemaal af te maken. Denk bijvoorbeeld aan confetti, servetten of rietjes. Probeer wel zo veel mogelijk in één thema te blijven, dat staat het mooiste. Daarom kun je al onze kerstversiering ook op thema shoppen!

Welke producten ga jij gebruiken voor je kersttafel?

Volg ons op BloglovinFacebook & Instagram voor meer kerstinspiratie!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.