Blog, Kerst inspiratie, Kersttrends

De leukste kerstversiering van 2017

De laatste maand van het jaar is traditioneel hét moment om terug te kijken en lijstjes te maken. Van de mooiste nummers ooit gemaakt, tot het belangrijkste nieuws van 2017: alles komt voorbij! Dit jaar doen wij daar ook vrolijk aan mee met een lijstje vol met de allerleukste kerstversiering van 2017!

Kerstversiering 1. Plaatskaarthouders ‘gouden belletjes’

We beginnen met één van onze persoonlijke favorieten: de plaatskaarthouders gouden belletjes. Wedden dat je gasten direct in de kerstsfeer komen bij het zien van deze plaatskaarthouders?

Kerstversiering 2. Houten rendier slinger

Een echte bestseller dit jaar: de houten rendier slinger ‘Rustic Christmas’! Je kunt ‘m makkelijk aan de muur hangen of gebruiken als centre piece op je kerstfeestje. Prachtig!

Kerstversiering 3. Backdrop ‘Gold Foil’

Deze gave gouden backdrop is een echte eyecatcher in huis en een super toffe achtergrond voor de photobooth! Voor een echt WOW-effect op je kerstfeestje!

Kerstversiering 4. Roségouden belletjes confetti

Misschien wel de leukste confetti van dit jaar, zijn de roségouden belletjes confetti. Perfect om de kersttafel mee te versieren of voor een extra touch of sparkle op je kerstfeest!

Kerstversiering 5. Inpakkit ‘Rustic Christmas’

Dit jaar vond je ook de perfecte kit voor al je cadeaus in onze shop: de inpakkit ‘Rustic Christmas’. In de kit zit alles wat je nodig hebt, van touw tot labels en van lint tot dennentakjes!

Wat is jouw favoriete kerstversiering?

Bekijk hier al onze nieuwe producten.

Volg ons op BloglovinFacebook & Instagram voor meer kerstinspiratie!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.